Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!
Draai je Tablet of Telefoon voor een betere weergave!

Weerbericht

Nieuwe releases

Arno Kolenbrander ft Def Rhymz - Lekker ding

Arno Kolenbrander heeft samen met Def Rhymz een nieuwe zomerhit uitgebracht. En het is een lekker ding !!  Het deuntje komt bekend voor en dat klopt ook, want het is een bewerking van het alom bekende nummer “Hooray” van Boney M.  DJ Galaga heeft de productie voor zijn rekening genomen. “Lekker ding” is een modern, licht verteerbaar, maar vooral makkelijk meezingbaar nummer. Wat te denken van het geweldige refrein “lekker ding ding ding, lekker dinge dingding, haidie haidie ho.” Gek veel meer valt er niet meer over te zeggen, anders dat het een leuke zomerse plaat is.Colinda en Daisy - Toedeloe

Gaat het Colinda & Daisy lukken om met de titel van hun nieuwe single ‘Toedeloe’ de aandacht te bemachtigen zodat dit DE KREET van 2022 gaat worden. Colinda had zelf al een voorzetje op papier gezet die door Femke Reuvers is uitgewerkt tot een spraakmakende tekst waarin veel dames zich kunnen vinden. Dit alles op de bekende melodielijn van ‘Agadou’ waarmee The Saragossa Band wereldwijd een hit in had.Uiteraard kreeg producer Frank Verkooyen de opdracht om er een verfrissend arrangement op te maken. 

Dubbel Solo - Ons eigen lied

Alles, maar dan ook echt alles waar volgens Dubbel Solo een lied aan moet voldoen is verwerkt in ‘Ons eigen lied’. Met name de muzikale herkenbaarheid, waarmee Willem Jansen en Meriam Bruggink zich willen onderscheiden, heeft producer en tekstschrijver Martin Sterken op de juiste wijze verweven in hun inmiddels derde single. We kwamen Martin een keer tegen bij een radiostation waar we live zongen en een interview gaven. Hij nodigde ons uit om ideeën uit te wisselen en te bekijken of hij iets voor ons kon betekenen. Wij voelden ons daar snel thuis. Martin heeft voor ons een lied gemaakt dat de reis van het leven in vogelvlucht uitstippelt. De tekst is eigenlijk van toepassing voor iedereen. We hebben allemaal onze eigen problemen en rugzakjes. De éne keer ben je vrolijk en de andere keer leef je in mineur. Wij menen dat we de juiste weg aan het bewandelen zijn’, aldus Dubbel Solo.

Jettie Pallettie - Aan de vino

Wat doe je als vrouw wanneer de mannen weer bij elkaar kruipen om voetbal of de Formule 1 te kijken ? Juist……………je trommelt je vriendinnen op en gaat “Aan de vino” Het grote feestfenomeen Jettie Pallettie weet als geen ander dat het dan wel eens flink uit de hand kan lopen. In haar nieuwe single beschrijft zij op z’n Palletties hoe dit er dan aan toe gaat. Deze single is overgoten met het welbekende Pallettie sausje en dat betekent hilariteit en een overdosis aan vrolijkheid. Samen met beste vriend en producer Waylon van der Heijden heeft zij weer precies de juiste toetsen aangeslagen. Dit keer ook in samenwerking met Jan Biggel.

Perry Zuidam - Lange zwoele nachten

Vernieuwend, Verrassend maar toch de herkenbare sound van Perry Zuidam, zo kunnen wij het beste de nieuwe single “Lange zwoele nachten” omschrijven. Perry is in de afgelopen weken de studio ingedoken om samen met Laurens van Wessel een Zomerse single op te nemen.Vrolijke Salsa-achtige klanken gevormd door Gitaar en Trompet afgewisseld met een Gipsy kwinkslag door Violen zorgen voor een goed in het gehoor liggende melodie die snel in je hoofd blijft zitten. 

Luister gezellig mee

          

Meeuwen teller